Täpsed kogused ei ole olulised. Kui värsket kartulit aastaajalistel põhjustel pole, kõlbab "vana" kartul ka, ehkki maitse pole see, pole see...
kartulit
head maasinki
mitu muna
värsket ja haput/marineeritud kurki
natuke õuna
hapukoort
majoneesi
soola
suhkrut
pipart
kaunistuseks: tomateid, murulauku, salatit
Suurde lamedasse kaussi pane salatilehed. Tükelda kartul, sink, kurgid, õun ja munad. Pane salatilehtedele pool kartulist, sink, kurk, õun, pool munadest ja teine kiht kartulit. Sega hapukoorest, majoneesist, soolast, piprast ja vähesest suhkrust kaste. Nirista kaste kartulitele, nii et kogu salat oleks kaetud. Lase sel vähemalt pool tundi jahedas seista. Enne serveerimist kaunista salat munapuru, kirsstomatite ja murulauguga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar