![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA-AoouoAkENKwuXpcbQjgE0WeQ2Stm0t7iE94ZbQgR6W0ZWTxCoApEQ_Bio_JXRCgzVsGftbK3qCba6AkclTR_55zZdhyphenhyphen1s5YGHejruPQg9C72vuAkgKSIuzj4dAgT4rKHkALMGiMO-FD/s200/Väike+kapsaga+pitsa.jpg)
Pitsapõhja teen siinse pitsapõhja retsepti järgi.
Kuni tainas kerkib, teen kapsakatte:
1 keskmine kapsapea
2 suurt sibulat
4 küüslauguküünt
kuivatatud basiilikut
soovi korral hakkliha või sinki ja ananassi
soola, pipart
tomatipastat
tomatit
juustu
Kapsa ja sibula tükeldan ja praen õlis kuldseks. Lisan soola, pipra ja basiiliku. Õige maitsestamine on siinjuures ülioluline: kapsas peaks maitsema meeldivalt vürtsikas. (Kui on soovi lihalisemat pitsat teha, praen teisel pannil hakkliha või singi ning lisan selle põhjale koos kapsaga).
Kergelt eelküpsetatud pitsapõhjale määrin õhukese kihi tomatipastat, laotan sellele kapsatäidise, kapsale tomativiilud ning kõige peale riivitud juustu. Küpsetan pitsat ahjus umbes 20 minutit.
Pildilolevale pitsale on tomativiilude asemel lisatud ananassitükikesi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar