![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1EUwzz7txNqig1i29sd6WVdYHj26bRXZwrv1fKpWrqGy1gkQ8btjai6tXnoRcoO2k2C7m3tHz2eeu9d_0iTai7Lrd8P74voiKOAyFXlWj_nLBIwIw2ljXgs5XoOhqLD-NiS2Fv18hBxCc/s320/Väike+kukeseeneke.jpg)
Eelmisel suvel sõprade juures katuseehituse talgutel olles sai aga sõna kukeseenekaste minu jaoks uue tähenduse. Aitäh, Inks, mõnusa idee eest!
pannitäis kukeseeni
keskmine sibul
karp kukeseente või maitserohelisega merevaiku
pakk kohvikoort
soola
pipart
tilli
õli ja võid
Tükelda sibulad ja prae õli-või segus klaasjaks. Lisa kukeseened. Kui mõni männiokas või sambaltükike ka pannile satub, siis seda parem - kröömike metsamaitset muudab kastme ainult täiuslikumaks!
Kui seened on "kuivaks praadinud", lisa sool, pipar ja kohvikoor. Seejärel sega kastmesse lusikatäis haaval merevaik. Maitse. Lisa vajadusel soola. Sega. Maitse. Kui kaste on täiuslikuks timmitud, lisa ohtralt tükeldatud tilli.
Parim on kukeseene-merevaigu kaste värske kartuli ja oma kasvuhoonest korjatud tomatitest salatiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar